Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljevska obitelj nadaleko je poznata po svom prljavom vešu.


Iza nas je svadba stoljeća koju niste mogli izbjeći ni da ste pobjegli na Grenland. Vjerojatno je i tamo prenošena uživo, kao i na Doma TV-u i Dnevnik.hr-u. Gledala se u igluima, sto posto! Uživo! Ali tu limunadi nije kraj, jer treba još natanane trančirati događaje iza kulisa.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Kate Middleton u šopingu sedam dana nakon vjenčanja Slika nije dostupna Smrt Osame bin Ladena zasjenila kraljevsko vjenčanje

Kraljevska obitelj inače je nadaleko poznata, osim po isturenim ušima, i po prljavom vešu, a čak ni nevjesta nije iznimka, pa je recimo zgodno spomenuti da je Katein brat sklon razvratnim tulumima na kojima se s frendovima oblači u ženske krpice. Najviše voli pozirati u haljinama na točkice i kostimima francuskih sobarica. Ma preslatko! A ujak bivše britanske udavače broj 1 se, pak, rado drogira, čak je princu Williamu svojedobno nudio prostitutke.

Ima još! Njihova veličanstva Kate i William potpisali su predbračni ugovor prema kojem, ako dođe do rastave, djeca pripadaju ocu. Pa vi recite da će njih dvoje živjeti sretno zauvijek, s tom problematičnom rodbinom koja će im sigurno dahtati za vratom, prijetiti objavljivanjem knjiga i žicati lovu, da ne spominjemo što će biti ako dođe do preljuba, onako u princ Charles i Camilla stilu.

Uz bok CNN-u i 550 novinara BBC-ja, reporterka Red Carpeta Svjetlana Matić popratila je ovaj neviđeni događaj iz prve ruke, pa ćemo doznati sve ono što smo oduvijek htjeli znati o kraljevskom vjenčanju, a jednostavno nismo imali koga pitati.