Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je u showu 'Britain's Got Talent' uspjela oduševiti čitavu V. Britaniju svojim glasom, Susan Boyle je putem YouTubea pokorila i Ameriku, a među milijunima njezinih obožavatelja se nalaze i zvjezdani par Moore – Kutcher.


Nezaposlena 48-godišnja Susan Boyle prijavila se u show 'Britain's Got Talent' jer joj je cilj u životu postati profesionalna pjevačica u mjuziklima, a nakon njezinog nastupa koji je oduševio žiri, publiku i čitavu V. Britaniju, ostvarenje sna se čini na dohvat ruke.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Susan Boyle doživjela slom prije samog finala Slika nije dostupna VIDEO: Susan Boyle opet oduševila i osigurala finale!

Snimka njezine izvedbe pjesme 'I Dreamed A Dream' iz mjuzikla Les Misérables odmah je postala hit te je samo na YouTubeu pogledana više od 12 milijuna puta. Voditeljica prestižnog američkog NBC Today Showa, Kathie Lee Gifford, bila je toliko ganuta dok je gledala snimku Susaninog nastupa da se rasplakala te je morala obrisati suze da bi mogla predstaviti sljedeći prilog u showu.

 

Za Susan, koja dolazi iz malog škotskog sela Blackburn, se već zauzeo član žirija 'Britain's Got Talent' Simon Cowell, koji joj je počeo sređivati ugovor za ploču, a ponude za intervjue pljušte iz cijeloga svijeta, od Australije do SAD-a. Među njezinim obožavateljima se nalaze i zvjezdani par Moore – Kutcher, koji su snimku nastupa postavili na web stranici Twitter, a Ashton je napisao da mu je Susan 'večer učinila predivnom!'