Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica preko Twittera prikuplja novac za humanitarnu pomoć žrtvama katastrofalnog potresa i razornog tsunamija koji je jučer pogodio Japan.


Lady Gaga je jedna od prvih celebova koja je reagirala na elementarnu nepogodu koja od jučer potresa svijet. Osmislila je narukvice koje prodaje preko online trgovine, a svi prihodi od prodaje ići će žrtvama katastrofe. Cijena jedne narukvice je pet dolara, no svatko je dobrodošao ostaviti veću donaciju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Shrvana sam i tužna, mrzim ovo!' Slika nije dostupna 'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema'

'Dizajnirala sam narukvice s molitvom za Japan. Svi prihodi ići će za pomoć žrtvama tsunamija. Naprijed čudovišta!', objavila je pjevačica na društvenoj mreži Twitter.

Na narukvicama koje su bijele boje, i preko kojih crvenim piše 'Molimo za Japan', nalazi se i ruka u karakterističnom položaju - Gagin pozdrav 'čudovištima'.

Pjevačica je poznata po svojoj naklonosti prema Japanu, u kojem si je prije dvije godine dala napraviti tetovaže. Jedna od njih je 'Tokyo Love'.

>> Lady Gaga otkazala ugovor homobofnom distributeru

>> Zombie Boy: Čudovište ili mamina maza?