Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Utemeljitelj Magazina Tonči Huljić je dao Novoj TV ekskluzivni intervju.


Tonči Huljić kao inicijator, Goran Bregović kao producent i Petar Grašo kao pjevač. Estradni trojac povodom novog projekta Tončija Huljića trenutačno boravi na Jahorini u kući Gorana Bregovića, gdje je utemeljitelj Magazina dao Novoj TV ekskluzivni intervju, tijekom kojeg je objasnio svoje osjećaje prema hrvatskoj estradi, između ostalog.

Vezani članci Tomislav Tomašević Tomašević u Dnevniku Nove TV: ''Nije normalna situacija u kojoj sam se našao...'' Slika nije dostupna Severina će u Beogradu odati počast Edith Piaf

'Ja se stvarno, koliko god to bilo popularno ili trend ili nepopularno za govoriti, nikada nisam osjećao dijelom estrade. Ja sam izbjegavao biti po festivalima, osim po defaultu, kada je stvarno bilo nužno da dam podršku nekom izvođaču koji se tek predstavlja. Pri tome ne mislim ništa loše o tom svijetu, no ja jednostavno nisam dio toga, ja ne razmišljam na taj način. Mene nema u javnosti, mi ni kao obitelj ne volimo previše biti u javnosti, mi smo dosta zatvoreni i volimo taj svijet u kojem jesmo.', rekao je Huljić Dorijanu Elezoviću.

Huljić je Dorijanu također otkrio da estrada definitivno nije ista kao prije. 'U svakom slučaju to nije kao što je nekada bilo. Nekada su bili puno jasniji kriteriji kvalitete, dok danas ima toliko iznimaka da se više ne zna što je pravilo. Mi smo u glazbi, u životu izgubili pravilo, jer smo se trudili biti drugačiji od pravila, tako da sada ima puno više iznimaka nego pravila.', zaključio je Huljić.

Ne propustite u subotu u 19:15 sati pratiti Scenu u Dnevniku Nove TV, gdje možete doznati sve detalje novog projekta Tončija Huljića, koji je udružio snage s Goranom Bregovićem i Petrom Grašom, s kojim s novim etno world glazbenim pravcem namjerava osvojiti ne samo naše, nego i strano tržište.

>> Petar Grašo: Imidž seks simbola su mi nametnuli mediji

>> 'Severina nije opcija, jer moja predstava nije za velika glumačka imena!'