Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brak Tine i Hrvoja Rupčića definitivno je stvar prošlosti. Sad je samo pitanje vremena kada će i službeno biti okončan. Tina koju je Hrvoje ostavio zbog glumice Zrinke Cvitešić, u javnosti prozvanom žderačicom muškaraca, svoje je dostojanstvo sačuvala do kraja. Za bivšeg supruga i dalje ima samo lijepe riječi. U svojoj boli ne očajava već najavljuje glazbeni come back.


U radu je spas, naziv je terapije koja tijekom razvoda jedina pomaže. Shvatila je to i Tina Rupčić pa sa svojim bendom KanTina ovih teških dana zavukla u studio.

Vezani članci Slika nije dostupna Hrvoje Rupčić izostao s proslave sinova rođendana Slika nije dostupna Zrinka Cvitešić ne ostavlja na miru obitelj Rupčić?

Vesela Tina u dečkima iz benda našla je veliku podršku. Uostalom nakon što je suprug, još samo na papiru, Hrvoje Rupčić ostavio radi glumice Zrinke Cvitešić, pa joj se onda na nekoliko mjeseci vratio, da bi je nakon ljubavnog pisma u kojem mu glumica izjavljuje vječnu ljubav ponovno napustio - teško da nekom nije jasno kako je Tina na uzlaznoj putanji.

'Dobro sam, postoje neke druge stvari koje su bitnije, ali je istina da se razvodimo, jednom i zauvijek.', rekla je između ostalog Tina ekipi INmagazina.

Tina u cijeloj ovoj situaciji za oca njihove djece nikad nije rekla niti jednu ružnu riječ. Sasvim suprotno u medijima je izjavljivala kako je Hrvoje super otac i da ga djeca jako vole. I sve bi bilo puno jednostavnije da u tih nekoliko mjeseci ponovne zajedničke sreće Tina i Hrvoje Rupčić nisu snimili duet…
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju