Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovoga ljeta izbjegavajte atraktivnu britansku pjevačicu.


Priča je krenula kada je nekadašnja članica grupe Girls Aloud objavila da uzima tjedan dana predaha, nakon što je kolabirala usred jednog fotosessiona od, kako se tada mislilo, želučanih tegoba.

Vezani članci Slika nije dostupna Još jednoj ljubavi došao kraj: 'Prekinuli su još u lipnju!' Slika nije dostupna 'Tužno je da mi ne odgovara na pozive i pravi se da me ne poznaje!'

No, prema informacijama magazina The Sun, Cheryl Cole se zarazila malarijom na svom nedavnom putovanju po Africi. dijagnoza joj je, navodno, uspostavljena u nedjelju kada je dovedena u bolnicu u nesvijesti. 'Liječnicima je rekla da ima bolove u želucu od kada se vratila iz Tanzanije', rekao je neimenovani izvor. No, da ne ostane sve na traču, pobrinuo se glasnogovornik Cheryl Cole, koji je jučer navečer potvrdio da dijagnoza glasi - malarija.

>> Cheryl Cole proglašena 'nacionalnim blagom'

>> FOTO: Sado mazo editorijal Cheryl Cole

'U nedjelju navečer njezino se stanje ubrzano pogoršavalo. Dva dana je provela u krevetu, bila je iznimno slaba, znojna i dezorijentirana, a na kraju je izgubila svijest. Svu su jako zabrinuti za nju', rekao je izvor The Suna.