Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Internetska stranica Severininog fan kluba je zbog hakerske sabotaže nedostupna od srijede navečer.


Na web-siteu SeveFanClub potvrđeno je da je hakerski napad na jednu od najposjećenijih domaćih fanovskih stranica započeo u utorak, 15. rujna, u ranim jutarnjim satima, te da sadržaj na navedenoj adresi zbog tih razloga nije dostupan od srijede navečer.

Vezani članci Severina i Porfirije Severinina odvjetnica kaže da su tvrdnje o prijetnjama patrijarhu neistinite: "Usmjerene su ka širenju mržnje prema Severini" Patrijarh srpski Porfirije Doznaje Dnevnik Nove TV: Patrijarh Porfirije nije prijavio Severinu zbog prijetnji. "Točno je da ga je vrijeđala, ali..."

'Razlozi napada nisu poznati, a iz hosting kuće Orbis javljaju kako je napad na vrijeme uočen te spriječen, tako da je stranica sigurna, a jedina šteta učinjena je njezina privremena nedostupnost', javljaju iz SeveFanCluba.

U priopćenju se također navodi da nije poznato ima li nekakve povezanosti između hakerskog napada sa Severininim nedavnim nastupom u Kragujevcu. Stranica bi, nadaju se čelni ljudi fan kluba, trebala normalno profunkcionirati tijekom današnjeg dana.

>> Što je Severina htjela reći u Kragujevcu?

>> Severina postala 'Dalmatinka Srbijanka'

Severina nakon nastupa u Kragujevcu, gdje je izazvala kontroverzije otpjevavši stih 'Dalmatinka i Srbijanka', večeras pjeva u minhenskom klubu Shakespeare, a u nedjelju će se poajviti i na Rujan festu na zagrebačkom Bundeku.