Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Whitney Houston otvorila je dušu najpoznatijoj američkoj TV voditeljici i iznjela potresnu ispovijed o vremenu kad je bila ovisnica.


Pjevačica je Opri Winfrey priznala kako je punih sedam mjeseci provela obučena u pidžamu u vrijeme svojih ovisničkih dana. Četrdeset šestogodišnja Whitney Houston po prvi put je rekla u javnosti kako se na crack navukla još 1990. godine tijekom braka s pjevačem Bobbyjem Brownom. Informacije su 'procurile' u javnost iako se intervju (predviđen za 14. rujna) još nije emitirao.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Posjedujem 'tone' porno uradaka s Whitney Houston!' Slika nije dostupna 'Osjećam duh svoje majke kako prolazi kroz mene svaki dan'

No iznenađujuća je bila izjava da ne krivi Bobbyja Browna za svoju ovisnost, već je u potpunosti preuzela odgovornost za uzimanje droga. ‘U jednom trenutku sam primijetila kako sam već sedam mjeseci u pidžami, sjedim na kauču, pušim crack i zajedno se s Bobbyjem pitam što zapravo radim.’ kazala je Whitney.

>> Whitney Houston krenula u osvajanje izgubljenog trona

U težu ovisnost je upala nakon golemog uspjeha filma ‘Tjelohranitelj’ (soundrack za taj film je još uvijek najprodavaniji soundrack svih vremena i također drugi najprodavaniji album na svijetu. Drugo mijesto dijeli s albumom ‘Back In Black’ australske grupe AC/DC, dok je na prvom mjestu ‘Thriller’ Michaela Jacksona). Whitney je u tom trenutku jako mučilo što je puno popularnija od svojeg supruga Bobbyja Browna i kako se svim silama trudila da postane ‘manja’ kako bi njen muž postao ‘veći’. Tijekom više od deset godina joj je to skoro i pošlo za rukom.

Trenutno albumom 'I Look To You'  Whitney Houston vratila se na vrh svjetske glazbene scene. Samo je u Americi u prvom tjednu prodala 304,801 primjeraka albuma što je njezin najuspješniji prvi tjedan po prodaji u cijeloj karijeri. Time si je osigurala još jedan u nizu uspjeha: jedina je glazbenica čiji su albumi ove godine najprodavaniji u prvome tjednu.

Album je prvi na američkim ljestvicama: US Top albums i R&B Album, ali i na europskima: u Njemačkoj, Italiji i Švicarskoj. Na hrvatskoj top ljestvici prodaje se samo nakon pet dana prodaje popela na 7. mjesto.