Sa svjetlosnim mačem u rukama pjevač Robbie Williams izašao je iz pariškog hotela i dao naslutiti kako još uvijek nije skroz 'čist'.


Nakon pogleda na mač s kakvim se Luke Skywalker borio protiv Darth Vadera, a s kojim je nasmiješeni Williams paradirao ulicama Pariza, još su neki detalji upali u oči - pidžama, hotelske papuče i kućni ogrtač od svile koji su dodatno pridonijeli apsurdnosti prizora. Međutim, britanski pjevač je izuzetno sklon takvoj zezanciji.

Vezani članci Slika nije dostupna Robbie Williams powered by Vip u kolovozu prvi put u Hrvatskoj! Slika nije dostupna I Robbie je dijelom 'Red Nose' akcije!

Naime, u rujnu prije točno godinu dana, nakon tri mjeseca skrivanja od javnosti, Robbie se prvi puta prošetao ulicama grada i to u gorilinom kostimu. Očigledno ima nešto u njegovoj glavi što se pomakne svakog rujna. Isto tako prošle je godine u rujnu izvalio da je imao bliski susret sa vanzemaljcima dok je u studiju radio na novom albumu.

>> Robbie Williams najavio povratak na prijestolje

'Baš sam završio s pisanjem pjesme imena 'Arizona', koja govori o izvanzemaljcima, kada sam ugledao neobično svjetlo. Bilo je magično', ispričao je Robbie tvrdeći kako će jednog dana na jet skiju krenuti u potragu za NLO-ima.

Robbijeva djevojka je vanzemaljka?!

Dosad to nije učinio, a prije nego kupi jet ski i otisne se na pučinu, čemu je bez greške sklon, Robbie razmišlja o privremenom preseljenju u Australiju. Gostujući u jutarnjem programu sydneyskog radija 2DayFM britanski pjevač je rekao: 'Ja ozbiljno, ali jako ozbiljno razmišljam o traženju novog doma u Australiji', rekao je 35-godišnjak te nadodao kako to mjesto mora biti skriveno i uz plažu.

Osvrnuo se i na jedan razgovor između njega i djevojke Adye Field: 'Moja je djevojka imala neki predosjećaj da će završiti nu Australiji'. Tko zna, možda je Robbie na jet skiju već odavno pronašao neki NLO i zaljubio se u vanzemaljku koja može čitati misli i predvidjeti situacije.