Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da su se pojavili novi dokazi u slučaju smrti Michaela Jacksona koji dolaze kao olakšavajući element doktoru Conradu Murrayu i njegovoj obrani.


Tako su neimenovani izvori za portal TMZ izjavili kako određeni dokazi nađeni u sobi gdje je umro Kralj popa upućuju na činjenicu da su i drugi doktori sudjelovali u pripisivanju lijekova koje je koristio, čime Conrad Murray ne bi snosio punu odgovornost za smrt Michaela Jacksona.

Vezani članci Slika nije dostupna Conrad Murray se ne osjeća krivim Slika nije dostupna Dr. Conrad Murray: Ne želim se nagoditi!

Iako se Murray i prije gradio činjenicom da je u davanju lijekova sudjelovalo još doktora te na njih svaljivao odgovornost pripisivanja smrtonosne doze Propofola, čini se kako je sada odvjetnički tim došao do dokaza koji potkrepljuju tu tezu i koji bi mogli biti dobro pokriće za njegovu obranu.

>> Jacksonov lječnik uživa u odmoru s rozim koktelom u ruci

Ipak, Murrayovi odvjetnici još se nisu izjasnili hoće li im upravo ta mogućnost držati obranu slučaja ili će je pak i dalje graditi na činjenici da je Michael sam uzeo dozu kobnog Propofola, anestetika koji se koristi isključivo tijekom kirurških zahvata i to nakon što je doktor napustio njegovu sobu.

Glasnogovornik odvjetničkog tima doktora Murraya odbio je komentirati ove navode.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju