Ovih dana izlazi knjiga 'Seks, droga i Bon Jovi', koja između ostalog sadrži slike koje Jon Bon Jovi nikada nije želio da ugledaju svjetlo dana.


80-ih godina Jon Bon Jovi je napravio fotosession koji je uključivao nekoliko prelijepih, golih djevojaka koje su njega, ali i ostatak benda na drugim fotografijama dirale, ljubile i mazile, te je sve ličilo na scene grupnog seksa. No kada ih je trebalo objaviti, Jon je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da to spriječi, ne želeći da ih ikada ugledaju svjetlo dana.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

>> Jon Bon Jovi unatoč ozljedi lista nastavio koncert

Pisac knjige, koji je u to vrijeme bio tour menadžer benda tvrdi da se Jon bojao da će mu slike uništiti raputaciju, tako da su slike tek sada, s izlaženjem knjige 'Seks, droga i Bon Jovi' postale dostupne javnosti.