Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Lana Jurčević je komentirala koliko je romantična, kakve 'ulete' cijeni, a otkrila je i neke zanimljivosti o svom karakteru...


Lana Jurčević je u Novu 2011. godinu ušla poprilično zaposleno, pa osim plesanja zumbe i angažmana gdje je zaigrala novinarku u animiranom filmu 'Maksimum', Lani izlazi i nova kompilacija najvećih hitova 'Best of Lana 'Kopija'.

Vezani članci Lav Bliski susreti s divljim životinjama su samo za najhrabrije, a oni su ih uspjeli snimiti izbliza Psi (Foto: Screenshot/YouTube) Urnebesno nespretni psi do suza nasmijali vlasnike, uživajte u malim šeprtljama

Novi spot za pjesmu 'Ljubav nije greška' sniman je na ulicama Londona, a u grad vječne inspiracije, kako ga je sama opisala, išla je u društvu novog dečka.

'Cool smo si', bio je jedini komentar na novu ljubavnu vezu. Ipak, Lana nije mnogo škrtarila na riječima kada je u pitanju ljubav općenito: 'Nisam baš romantičarka…Da mogu biti dobra, draga i nježna – mogu, ali to nema veze s romantikom', rekla je pjevačica za magazin Stars te otkrila kako je jedino nešto duhovito i budalasto može nasmijati i doprijeti do nje kada su uleti i pitanju. Na upit što je potrošno ako ljubav nije, Lana kratko odgovara: 'Razum, pa-pa.'

Nije detaljno objasnila kakvi je još tipovi muškaraca privlače, iako se u zadnje vrijeme očito povodi za onim 'mlađe je slađe', no za razliku od mnogih drugih žena, Brad Pitt joj i nije toliko poželjan.

'Čini mi se da je malo podbacio s imidžom najpoželjnijeg muškarca otkako je s Angelinom Jolie. Uvijek hoda iza nje i čini mi se da je ona glava kuće', izjavila je za Stars.

>> Lana Jurčević otkrila vještine zumbe

Također je otkrila kako je određenu hiperaktivnost ispucala na snimanju 'Maksimuma' gdje je napokon mogla vrištati i otkačiti se, a da nitko ne pomisli da je luda. No, svojevrsnu hiperaktivnost u osnovnoj školi ispoljavala je jednom muškom aktivnošću, točnije, obaranjem ruku.

'Na ruku sam dobivala sve dečke u osnovnjaku, ali tad sam shvatila da moram poraditi na svojoj ženstvenosti', izjavila je Lana.