Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Natjecateljica Operacije Trijumf, Milica Majstorović, za inMagazin dala je svoj prvi ekskluzivni intervju.


Iako se prošlog tjedna jedan srpski tabloid hvalio ekskluzivnim intervjuom s Milicom Majstorović, bivšom kandidatkinjom showa Operacija Trijumf, mlada pjevačica sporni je intervju demantirala. Tvrdi kako je novinarka tabloida na jednom događanju pratila nju i njezina mladića te iskoristila razgovor koji su neslužbeno vodile.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Suicidna Milica mislila je da će uspjeti zbog izgleda' Slika nije dostupna Svi moraju šutjeti o Miličinom pokušaju samoubojstva

>> Milica Majstorović se srušila nasred ulice

Ovoj mladoj pjevačici nakon završetka Operacije Trijumf život se okrenuo naglavačke. Najblaže rečeno, doživjela je psihički slom. Nije se znala nositi sa svijetom estrade u koji je preko noći dospjela. Zbog mnogih i intenzivnih nastupa počela je voditi i neuredan život. Na kraju je završila u bolnici gdje su joj liječnici zbog utvrđene anemije trebali obaviti transfuziju krvi. Istodobno srpski mediji objavljuju kako je pokušala počiniti samoubojstvo.

Milica je dijete iz ugledne obitelji. Otac joj je stomatolog, a majka profesorica na pravnom fakultetu. Kaže, jedina joj je pogreška to što roditeljima nije priznala da se ne zna nositi s novonastalom situacijom. No kaže kako pravi razlog koji ju je doveo do lošeg psiho-fizičkog stanja još uvijek nije spremna reći.

Napisi kako se pokušala ubiti dodatno su joj otežali situaciju. Posebno ju je pogodilo to što je objavljeno kako je i ranije pokušala suicid. Dugačak je popis medija koje namjerava tužiti. Lažne informacije u njoj su izazvale bijes.

Nakon svega proživljenog danas je jača. Priprema novi album, a za mjesec dana pokušat će upisati Jazz akademiju u Grazu. Najteže će joj pasti razdvajanje od zaručnika Nenada. Više u prilogu IN magazina!