Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prelijepa Milica Majstorović popila je veliku količinu tableta. Srećom, život joj je spašen.


Posljednji mjeseci u životu mlade, lijepe i talentirane zvijezde reality showa 'Operacija trijumf' Milice Majstorović bili su burni i dramatični. Bila je nezadovoljna poslovnim ponudama, pritiskom javnosti i emotivno slomljena zbog prekida s dečkom, o čemu je detaljno pisala na svojem Facebook profilu. Njezin vapaj nitko nije čuo niti se obazirao na oproštajne poruke, zbog čega je odlučila oduzeti si život. Objavila je zadnju poruku na Facebooku, popila nepoznatu količinu alkohola, zagrabila šaku tableta i nadala se brzoj smrti.

Ljubavni poraz

Vezani članci Slika nije dostupna Milica Majstorović ekskluzivno: Nisam pokušala samoubojstvo Slika nije dostupna 'Na Akademiji nisam pronašla ljubav'

'Možda nisam uspjela u svemu i možda nisam učinila sve što sam željela, ali sam naučila voljeti, iako mi nije bilo uzvraćeno', posljednje su napisane riječi tog kobnog četvrtka oko 22 sata. Do prije dva mjeseca sve se činilo u redu, a Milica je na pitanje o privatnom životu novinarima odgovarala: 'Sretna sam i zaljubljena'. Njezini prijatelji tada su bili iznenađeni, jer su nerijetko govorili kako je 'vječno nesretna u ljubavi'. Čini se da su imali pravo, a 20-godišnja Milica nije mogla podnijeti još jedan ljubavni poraz.

'Nikada nećeš shvatiti koliko sam te voljela... Možda... Onda kada me ne bude i kada me nećeš moći nigdje pronaći, osim u stvarima koje podsjećaju na mene... I možda... Bit će teško... ali nikada kao meni zbog odluke da odem', napisala je nesretna pjevačica koju su u vrijeme trajanja showa 'Operacija trijumf' povezivali s hip-hoperom Sky Wikluhom, članom popularne srpske skupine Bad Copy.

Roditelji u šoku

Milica je, srećom, preživjela pokušaj samoubojstva. Oporavlja se u Kliničkom centru u Kragujevcu, gdje nad njom danonoćno bdiju liječnici i roditelji. Novinarka časopisa Alo! Biljana Petrović stupila je u kontakt s Miličinom majkom koja joj je rekla kako ni sa kim ne želi razgovarati, kao niti Milica. Otac je nadodao svega nekoliko riječi: 'Zatečeni smo, ne znam što bih rekao'.

>> 'Na Akademiji nisam pronašla ljubav'