Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Lily Allen koja je nastupila na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala u Zagrebu otkrila je tajnu svoje vitke linije.


'Tajna moje vitke linije su redoviti seks i turneje. Kad nastupam po pozornici skačem amo-tamo na sve strane, a što se seksa tiče tu se pokreću neki mišići koje inače nikada ne koristim', izjavila je Lily Allen koja je u ljubavnoj vezi sa Samom Cooperom. Prema pisanjima stranih medija, par je trenutačno u fazi zaljubljenosti, dok njihovu vezu trza samo jedna stvar - Twitter, interaktivni site kojim je Lily sve više opsjednuta.

Vezani članci Bruna Fistanić, organizatorica prosvjeda protiv bespravne gradnje Prekipjelo im zbog devastacije: "Moćnici mogu što žele. Predsjednik kaže da nije kažnjavan? Pa nije jer ga niste kaznili" Sve je spremno za INmusic festival (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Tri dana glazbe, plesa i vrhunske zabave mogu započeti: 14. INmusic otvorio vrata!

'Moj dečko se na mene jako, jako, jako naljuti kad sam na Twitteru, jer kaže da vrijeme želi provoditi samo sa mnom a ne još milijun i pol ljudi koji su nam 'u sobi' na taj način cijelo vrijeme. A ja sam mu samo odgovorila - da, daj šuti', nasmijala se Lily.

Nagrada za najgore odjevenu pjevačicu

Kroz tri godine koliko je aktivna na svjetskoj glazbenoj sceni iza Lily stoje dva albuma, nekoliko nagrada i brojne nominacije. Iako je nagrade dobila uglavnom za glazbu kojom se bavi, jednom su je 'počastili' nagradom za najgore odjevenu pjevačicu.