Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka pop zvijezda udvostručila je cijene ulaznica za dodatne nastupe na britanskoj turneji što je izazvalo zabrinutost dijela obožavatelja.


Velika turneja Lady Gaga po britanskom otoku započela je prošlog mjeseca u Manchesteru, a cijene su do sada koštale između 27.50 i 35 funti (od 215 do 275 kuna – prisjetimo se da se u Hrvatskoj na cijenu od 300 kuna za nastup gleda kao ‘normalnu’).

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Zbog velikog interesa za ovom američkom pjevačicom dogovoreni su dodatni datumi na turneji. No njih je organizirao drugi promoter i cijena ulaznica automatski je skočila na iznose od 50 i 75 funti (390 i 585 kuna). Obožavatelji su odmah reagirali i na službenoj stranici pjevačice ostavili negativne komentare i iskazali svoju zabrinutost zbog nenadane pohlepe za novcem.

>> Lady Gaga pošandrcala: Sve češće pokazuje stražnjicu

Jedan od njih je i stanoviti Ric Dickinson koji je napisao: ‘Hoće li u svibnju Lady Gaga prirediti potpuno novi show kad se turneja ponovo vrati u Veliku Britaniju, ili će obožavatelji morati platiti 75 funti za nešto što su prije par mjeseci gledali za 27 funti?’

Artur Fogel, prvi čovjek promotorske tvrtke Live Nationa, odgovara kako su cijene skočile zbog troškova produkcije u arenama i da se radi o fer kalkulaciji kad je cijena ulaznice u pitanju. Sama pjevačica nije davala izjavu po tom pitanju.