Johnny Depp je fan ove skupine otkako se oformila 1995. godine.


'Johnny je viđen u Engleskoj u društvu glazbenika iz skupine Babybird, a tamo je došao kako bi snimili spot za njihovu novu pjesmu. Super se provode', rekao je neimenovani izvor britanskim medijima. Videospot je već u produkciji, a dosad su dva dana proveli na predivnom imanju Hatfield House koje se nalazi u istočnom dijelu grada Hatfielda u Hertfordshireu. Prema Johnnyjevoj zamisli u spotu će se pojaviti frontman Stephen Jones i glumac Stephen Graham.

Volio bi snimiti duet s Barryjem Manilowom

Vezani članci Slika nije dostupna Kakav 'odbijanac': 'Ne bi trebala biti glumica, nisi dovoljno lijepa!' Slika nije dostupna Nakon slavnog glumca ljubi milijunaša

Poznato je kako je 46-godišnji glumac veliki obožavatelj ovog indie benda osnovanog 1995. godine koji se proslavio hitom iz 1996. godine 'You're Gorgeous'. No, glumac je dosad već nekoliko puta govorio kako voli mnoge glazbenike s kojima bi volio čak i snimiti duet, primjerice sa Barryjem Manilowom kojeg šira publika prepoznaje po naslovima 'I Write the Songs', 'Mandy', 'Weekend in New England' ili 'Copacabana'.

>> Johnny Depp kao Lex Luthor, Beyonce kao Lois Lane

Osvrćući se na glazbeni film 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street' Depp je rekao: 'Mislim da se nikada ne bih latio takvog projekta a da redateljsku palicu ne drži Tim Burton, ali ako postoji šansa za suradnju s Barryjem Manilowom pristajem bez razmišljanja'.