Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljeto na vrhuncu - Zrće ne prestaje s partijanjima, a ispred Haciende čep zbog koncerta Jelene Rozge.


Prije Jeleninih gaćica, spomenimo kako je Zrće dobilo opasnu konkurenciju - afterbeach partyji na vodičkoj plaži u posljednje vrijeme slove kao jedni od najboljih. No, Vodice sjajno žive i noću. A prije nego padne mrak i sve počne bliještati, i cijeli dan kupanja i sunčanja brzo dosadi, svi mladi i oni koji se tako osjećaju presele se na neki od after partyja.

>>Rozga kriva za prometni kolaps u Makarskoj

Vezani članci Strah iz dubina - 18 ''Kad ga vidite, proći će vas trnci'': Snimili jezive prizore iz dubina koji nisu za bojažljive Slika nije dostupna Prepoznatljiva i zavodljiva - atmosferu dovela do usijanja!

Sjajnu zabavu po uzoru na ljetovališta svjetskog glasa nudi upravo vodički Hookah Bar. Manjku turista što stranih što domaćih ni traga ni glasa. Tako možete sresti goste iz Švedske, Švicarske, Sarajeva ili Španjolske. Šampanjac, kokteli i sva ostala osvježavajuća pića tekli su u potocima. Na odmoru se, čini se, ne štedi ni na čemu.

A Hacienda je bila premala za sve koji su htjeli poslušati Jelenu Rozgu i Jolu, pa su zbog toga čekali u nekoliko stotina metara dugom redu. Rozga, čije je srce odnedavno ponovno zauzeto, za Scenu je potvrdila da je na ovogodišnjem Splitskom festivalu uistinu pjevala bez donjeg rublja.