Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potvrđena su dva velika glazbena gostovanja u Areni Zagreb za iduću godinu.


Iz zagrebačke Arene stigla je službena potvrda o velikim glazbenim spektaklima o kojima se već neko vrijeme priča - Guns N' Roses i Lady Gaga prvi put dolaze u Hrvatsku.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema' Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!'

Trenutačno najveća i komercijalno najunosnija pop pjevačica na globalnoj sceni Lady Gaga i nekada 'najveći rock bend na svijetu' Guns N' Roses sasvim će sigurno privući rekordan broj posjetitelja, no točni termini koncerata još nisu objavljeni. Prema trenutačno raspoloživim informacijama koncert Gunsa mogao bi se održati negdje u lipnju, kad je najavljeno i zagrebačko gostovanje Metallice. Datum za Lady Gagu navodno je negdje u listopadu 2010. godine.

>> GN'R besplatno nastupaju u gradovima u kojima su izazivali nerede

Lady Gaga u Zagrebu će promovirati novi album 'Fame Monster', dok će Axl Rose i društvo pokušati dokazati da njihov povratak na scenu ima smisla. U svakom slučaju, uz još otprije najavljene koncerte, bit će bučna ta 2010. u Zagrebu.