Članice skupine Sugarbabes odlučile su na nekoliko dana hladni i kišni London zamijeniti toplim karipskim suncem.


Članice glazbene skupine Sugarbabes, Heidi Range, Amelle Berrabah i Jade Ewen, božićne i novogodišnje blagdane slave daleko od obitelji, točnije na karipskom otoku Barbados. Iz rodnog i kišnog Londona pobjegle su kako bi se od sivih oblaka, napornih prognoza i snimanja novog albuma odmorile na biserno bijelim plažama uz miris kokosovog ulja.

U ožujku izlazi novi album 'Sweet 7'

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković Plenković, Milanović i Jandroković poslali čestitke građanima i mole da se ljudi suzdrže od velikih okupljanja Kardinal Josip Bozanić Kardinal Bozanić uputio tradicionalnu čestitku vjernicima: ''Ako želimo vidjeti i stići daleko trebamo biti blizu''

Njihov novi album zvat će se 'Sweet 7', i prvi je nakon suradnje s Jay-Z-jem na albumu 'Roc Nation' koji su snimili u ožujku ove godine. Na novom albumu rade i NeYo, RedOne, Stargate, Ryan Tedder, Fernando Garibay, Smeezingtons uz poseban doprinos Seana Kingstona.

'Sweet 7' je prvi album na kojem pjeva nova članica skupine Jade Ewen, a u prodaji će naći od 8. ožujka naredne godine. Djevojke su najavile slavlje povodom 11. godišnjice postojanja benda Sugarbabes kojeg su osnovale Siobhán Donaghy, Mutya Buena i Keisha Buchanan, ali nisu konačno dogovorile mjesto niti vrijeme.