Iako je američka pjevačica Mariah Carey prije nekoliko mjeseci pokušala opovrgnuti glasine o svom statusu dive, paparazzi su je snimili kako na jahti na odmoru ima dvije osobe koje su zadužene isključivo za brisanje Mariahe ručnikom.


Pjevačica se sa suprugom Nickom nalazi na ljetovanju na Capriju, a fotografirana je kako izlazi iz vode i penje se na svoju luksuznu jahtu. Pri tome joj pomažu dva asistenta, a dvije je asistentice dočekuju s ručnikom kako bi je obrisale.

Vezani članci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Rakitićeva supruga i šogorica pokazale koje ih je mjesto na hrvatskoj obali posebno oduševilo Slika nije dostupna Demi Moore u 2 sata ujutro snimljena u Hvaru

38-godišnja Mariah trenutačno se nalazi na drugom medenom mjesecu na koji je otišla sa suprugom, 27- godišnjim glazbenikom Nickom Cannonom nakon proslave vjenčanja prošlog vikenda u New Yorku. Mariah i Nick tajno su se vjenčali prije četiri mjeseca, nakon samo šest tjedana veze.

Diva je smršavila radi promocije svojeg novog albuma, tako da u bikiniju izgleda sve bolje.

Nakon plivanja uživala je u šampanjcu, a iako je na odmoru, odlučila je vježbati svaki dan kako bi zadržala savršenu figuru.