Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako se nedavno razvela, Madonna ne odustaje od želje da posvoji još djece. I ovaj put riječ je o djetetu iz afričkog Malavija, gdje je pop kraljica već stigla. No kao i u slučaju posvojenja malenog Davida, i sada se javila zaboravljena baka četvorogodišnje djevojčice, koja se protivi posvajanju.


Iz siromašne afričke zemlje Madona želi odvesti četverogodišnju djevojčicu kojoj je majka umrla. No čim se doznalo da će obitelj i život u blagostanju pronaći kod pop kraljice - javila se baka kojoj je odjednom stalo do malene. No prema izvješćima iz Malavija na sudu bi se ipak trebao pojaviti ujak djevojčice.

Vezani članci Madonna i Ahlamalik Williams Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila

Davidovo posvajanje pratile su brojne kontroverze jer se kraljicu popa optuživalo da je zbog svoje moći i celebrity statusa zaobišla zakon. Ne zna se ni hoće li Malavijskom zakonu smetati činjenica da je Madonna sada samohrana majka, budući da inače ne odobravaju posvajanje takvim roditeljima.

Pjevačica se nije željela oglasiti zbog dobrobiti djeteta. Ako sud u Malaviju odobri posvajanje, 50-godišnja Madonna po četvrti će put postati majka.