Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alka Vuica gostuje u kvizu 'Ne zaboravi stihove', samo što ovog puta neće biti u glavnoj ulozi, nego je u studio stigla u pratnji svoje najbolje prijateljice Sandre Jurak koja se natječe za glavnu nagradu. Sandra je Alkina dugogodišnja prijateljica i odličan poznavatelj stihova koji su proizašli iz Alkinog pera.


Svojevremeno je Sandra pjevala Alki prateće vokale, a sada ovaj dvojac ima priliku ponovno stati na binu i prisjetiti se vremena kada su se odlično zabavljale zajedno pjevajući. Alka je tijekom emisije usput rekla kako će potražiti tekstopisca pjesme Nene Belana 'Do posljednjeg daha', budući da, prema njezinom mišljenju, pjesma nema smisla.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne zaboravi stihove' razbilo višegodišnju tremu Slika nije dostupna U 'Ne zaboravi stihove' nema treme

‘Surađivala sam s Nenom i napisala mu pjesmu ‘Dotakni me usnama’. Za pjesmu ‘Do posljednjeg daha’ još uvijek nisam uspjela saznati tko ju je napisao. Držim do toga da je pjesma sročena bez veze. Znam da će to sada izazvati reakciju kod nekih, ali činjenica je da ne zna svatko napisati pjesmu. Pjesnik je kao slikar. On slika riječima i to ima smisao i ljepotu.’, izjavila je Alka za Dnevnik.hr.

>>  'Tekst pjesme 'Do posljednjeg daha' nema smisla'

‘Do sada je, koliko ja znam,  Belan uvijek radio samo glazbu, dok mu je tekstove pisao netko drugi. Ako je u međuvremenu počeo sam pisati za pjesme, savjetujem mu da se drži glazbe, a tekstove prepusti nekom drugom.’, rekla je Individualka.

Na pitanje smatra li da je u svojoj karijeri tekstopisca isporučila nekom pjevaču besmisleni tekst, izjavila je kako se trudila i u onima benignijeg karaktera kao što su ‘Don Juan i smokvica’ I ‘Vino na usnama, udahnuti smisao.

Bilo je nezbježno tražiti od Alke i mišljenje o tome hoće li Simona Gotovac kojoj je nedavno napisala tekst bit u stanju zapamtiti stihove. 'Ha, ha, to je dobro pitanje! Nećemo Simonici pisati komplicirane tekstove, to uistinu ne bi imalo smisla.', bio je njezin diplomatski odgovor.

‘Toliko stvari izgovorimo koje nemaju smisla, tako da na tu kritiku Neni Belanu ne gledam uvredljivo.’, bio je odgovor voditelja Igora Mešina koji je tijekom showa ‘Ne zaboravi stihove iznenadio Alku s romskim glazbenicima koji su svirali Alkin hit ‘Laži me’ dok su je Sandra i Alka pjevale.

‘Nisam baš siguran da je točno otpjevala stihove svoje pjesme.’, našalio se Mešin na Alkin račun i nastavio: ‘Možda je izmislila i improvizirala nešto na licu mjesta, što njoj nije nikakav problem.’

Ovu zabavnu epizodu glazbenog kviza 'Ne zaboravi stihove' gledatelji mogu pogledati u ponedjeljak, 17. studenoga u 20 sati na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju