Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumca Žarka Radića urednik srbijanskog lista Press proziva kako, citiramo: 'Masno laže te se u svoje laži plete k'o pile u kučine.' Glumac oštro osporava dijelove intervjua koje je objavio beogradski Press. U međuvremenu, situaciju je zakomplicirala i audio snimka spornog intervjua. Detalje je istražila ekipa IN magazina.


Nakon što je srpski list Press objavio intervju sa Žarkom Radićem, proslavljeni glumac i trenutni ravnatelj Drame u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci nemalo se iznenadio shvativši da je priličan dio intervjua - izmišljen.

Situaciju je dodatno zakomplicirala Radićeva izjava da zapravo nikada nije dao intervju za srpski list Press. Kasnije se Žarko Radić ipak sjetio kako je dao intervju ali još uvijek stoji pri svome da su neki dijelovi razgovora osmišljeni za tipkovnicom dotičnog novinara srpskog lista.

Radićeve reakcije na sporne rečenice u kojima se, međuostalim, navodi kako mu nedostaje Beograd te da mu je tamošnji život bio, citiramo, 'širi i dublji', urednik Pressa pojašnjava školskim primjerom promjene mišljenja.

Vezani članci Dražen Jelenić i Milan Bandić Glavni državni odvjetnik Jelenić sjedio u HNK-u pored Milana Bandića, koji mu je tuženik u procesu Svečanost preuzimanja predsjedavanja u zagrebačkom HNK-u - 3 Analiza Ivane Petrović: "Ovo je prilika da afirmiramo svoju zemlju i da pokažemo što možemo"

Konačnu presudu o 'dubini, širini te intenzitetu života' glumca Žarka Radića, dragi čitatelji, ostavit ćemo vama. Više u prilogu IN magazina!