Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

pogledajte ako je petnaestomjesečna Lara Egan, kćer koproducenta filma 'Kraljev govor' oštetila prestižnu statuu.


Osvojiti Oscar san je gotovo svakog u filmskoj industriji. Žele ga mnogi, no svake ga godine dobiju tek pravi sretnici. Petnaestomjesečna Lara Egan, kćer Simona Egana koproducenta filma 'Kraljev govor' Oscar je dobila od unuka Lionela Loguea na nekoliko minuta za fotografiranje. Djevojčica ga je na kratko imala u rukama, a zatim joj je, kao što bi se svakom djetetu njene dobi dogodilo – pao na pod.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Sav sjaj ovogodišnjih Oscara Slika nije dostupna Oscar 2011: Zvijezde na crvenom tepihu

Simon Egan je vidio kako pada, ali je bio predaleko da bilo što učini. 'Nije me dirnulo to što je pao, već zvuk koji je nastao kad je statua udarila o tlo' izjavio je Simon Egan za The Telegraph. Odmah nakon pada nastala je gromoglasna tišina, a zatim je nastupio dječji plač.

Srećom, priča ima sretan kraj. Egan je otišao u 'bolnicu za Oscare', prenosi The Telegraph, u službu koja brine o oštećenim kipićima. Prema Eganu, službenica je u rukavicama odnijela oštećenu statuu i za nekoliko je minuta donijela novu.

Pogledajte video na kojem slatkoj malenoj Lari kipić pada Oscar:

 

>> 'Kraljev govor' potukao 'Društvenu mrežu'!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju