Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobro je imati nekoga na koga se možete osloniti! Nova serija od 7.ožujka, nedjeljom na Novoj TV.


Na male ekrane serija 'U slučaju frke' vraća omiljenu ženu-vrač, glumicu Jane Seymour koja će se u seriji pojaviti u epizodnoj ulozi kao majka jednog od glavnih likova, Jasona Ventressa kojeg glumi David Arquette, supruga slavne 'Prijateljice' Courtney Cox.

Postoje situacije u kojima svatko od nas treba dati ime osobe koju u slučaju hitnog slučaja možemo nazvati. Dok smo mlađi to pitanje je dosta banalno, no jednom dođe razdoblje u životu kada odgovor na to pitanje postane veoma zamršen i kompliciran.

Koncept serije 'U slučaju frke' nastao je prema stvarnom životnom iskustvu autora serije Howarda J. Morrisa. Morris, koji je na ideju došao kao 40-ogodišnji tek razvedeni otac u trenutku kada je nakon jednog posjeta liječniku prvi put u svom životu nije znao koga bi napisao kao svoj kontakt u slučaju nužde. Autor je tada došao na ideju da kroz četiri lika, predstavi univerzalnu istinu, a ta je da kada čovjek počinje starjeti ima sve manje prijatelja na koje se može osloniti.

Jason (David Arquette), Harry (Jonathan Silverman), Sherman (Greg Germann) i Kelly (Kelly Hu) su stari prijatelji iz srednje škole koji se spletom okolnosti ponovno okupe te shvate da njihovi životi nisu ispali onako kako su oni planirali.

Nesretno rastavljeni Harry odluči otići na relaksirajuću masažu te otkrije kako je njegova oskudno odjevena maserka zapravo Kelly (Kelly Lee), njegova ambiciozna prijateljica iz srednje škole. Nakon Kellyine masaže, Harry dobije udarac od njenog ljubomornog dečka Franka (Lee Reherman). Dijetetski guru Sherman se vraća kući i shvati kako ga je žena ostavila i uzela mu cijelo bogatstvo. Devastiran i razočaran zbog svog života Sherman otme pekarski kombi te pojede sve proizvode u njemu.

Shvaćajući kako je upleten u korporativan skandal, financijski stručnjak Jason se upuca u nogu. Nakon totalno lude večeri, četvero prijatelja se sa svojim problemima sretnu u bolnici 'Westside' u Los Angelesu, pod budnim okom doktorice Joanne (Lori Loughlin). Lijepa doktorica odmah zapne za oko Jasonu, a ova stara skupina prijatelja iz srednje škole sada mora ponovno započeti svoje živote s novim saznanjem da im životi nisu ispali kako su oni planirali, no i s činjenicom da se u slučaju frke mogu osloniti jedni na druge.