Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tigerova supruga će s djecom i njezinim roditeljima Božić provesti u rodnoj Švedskoj.


Elin Nordegren, prevarena i posramljena supruga golfera Tigera Woodsa svojeg je supruga odlučila kazniti samoćom na obiteljske blagdane. S djecom će se za koji dan zaputiti u rodnu Švedsku, gdje će u društvu njezinih roditelja dočekati Božić, čemu se posebno veseli Elinina Majka Barbo Holmber koja je za vrijeme kćerine bračne krize otputovala u Ameriku dati joj podršku.

'Elin planira ostaviti Tigera'

Vezani članci Slika nije dostupna Kako je Elin Nordegren postala sveamerička heroina Slika nije dostupna Elin Nordegren progovorila: Jača sam nego ikada!

'Elin ide uskoro u Švedsku. Dvije stjuardese i pilot iz Švedske u stanju su pripravnosti da Elin i djecu pokupe čim ih nazovu', rekao je izvor časopisu People. Elin je zapravo imala plan u Švedsku otići početkom siječnja, ali planovi su se zbog okolnosti promijenili. Tiger nije dobio poziv za put, a kakao je krenulo ni neće.

Izvori kažu kako Elinin put u Švedsku, gdje je nedavno kupila zemlju oko Stockholma u vrijednosti 2.3 milijuna dolara, nije na samo par dana već 29-godišnja plavuša planira živjeti na dvije strane, u Americi kako bi djeca imala tatu, ali i u Švedskoj gdje se uvijek može vratiti kad zagusti.

'Elin planira ostaviti Tigera', nastavlja s pikanterijama izvor za People.