Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Show Supertalent koji je tri mjeseca gledatelje Nove TV zabavljao potragom za najtalentiranijim Hrvatom ovog će tjedna ući u svoju veliku završnicu.


<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Tročlani žiri u sastavu Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić, između nekoliko stotina kandidata odlučio se za 50 polufinalista koje su prepustili na volju gledateljima. Finalna je emisija pak ponudila uistinu spektakularne nastupe desetoro najtalentiranijih. Posljednja riječ sada pripada gledateljima koji cijeli tjedan imaju priliku glasati za svog favorita.

>> Finalisti položili ispit - čeka se superfinale!

Vezani članci Janko Popović Volarić Žiri Supertalenta bio je jako uzbuđen pred finale showa, a sve je snimila kamera u backstageu Janko Popović Volarić Malena diva Gabriela natjerala Janka na stol: "Ako ti ne pobijediš, ja sljedeće godine nisam u žiriju"

Nakon prvih dvadesetak minuta posljednje, odlučujuće emisije linije će biti zatvorene, glasovi pobrojani, a ostatak showa opraštat ćemo se s jednim po jednim kandidatom. Žiri koji je svojim šarmom, duhovitošću i iskrenošću ovom showu podario poseban začin, u završnici će dobiti pravo pozvati po jednog ispalog kandidata koji ih se posebno dojmio. Tu su i reportaže koje će ponuditi presjek najboljih nastupa s audicija, a prisjetit ćemo se i talenata koji su obilježili prvu sezonu.

Bilo je tu djece, čudnovatih, raznih vještina i toplih ljudskih priča. Gledatelji pred malim ekranima zajedno s prisutnima u studiju podsjetit će se zašto obožavaju ovaj show. Konačno, nakon nostalgičnih prisjećanja, pregršt smijeha i pokojeg iznenađenja oprostit ćemo se od showa uz proglašenje pobjednika prve sezone, dobitnika nagrade od 200 000 kuna i nositelja prestižne titule prvog hrvatskog Supertalenta.