Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad su mu stigli papiri za razvod, reality zvijezda otkrila je medijima šokantne detalje.


'Moj brak s Heidi Montag bio je stvaran koliko i njezine sise, nos, obrve i obrazi' izjavio je Spencer Pratt za People. Svoje izlaganje nastavio je i na Twitteru, a sve je krenulo kada je u petak dobio papire za razvod od nekadašnje zvijezde MTV-jevog reality showa 'The Hills', glumice i pjevačice, poznatije kao 'plastična kraljica'.

Vezani članci Slika nije dostupna Heidi Montag i Playboyeva zečica imaju lezbijski kućni video Slika nije dostupna Seksi Heidi kupila zaručniku Chevrolet

'Volim Heidi, ali naš brak bio je dio showa The Hills', napisao je Pratt, koji je Montagicu i upoznao na setu tog ugaslog reality projekta. 'Dobio sam papire za razvod?! Zar svećenik nije bio jedan od unajmljenih glumaca, kao i svi moji navodni prijatelji na vjenčanju? Zar nismo to napravili samo zbog gledanosti, nisam valjda zaista bio u braku cijelo ovo vrijeme? Pa Heidi i ja smo prekinuli vezu prije početka posljednje sezone showa!', tvrdi Spencer Pratt.

Da je brak Heidi Montag i Spencer Pratt bio lakrdija, jasno je svima koji prate taboidne magazine, no da je bio sasvim lažan - to je novost. Reality zvijezde ušle su u vezu 2006. godine, nekoliko mjeseci kasnije su usred showa 'The hills' objavili zaruke. Od tada su nekoliko puta prekidali i mirili se, a kada je Pratt u studenom 2008. preko jedne radijske emisije u suzama pozvao Heidi da mu se vrati, par se konačno vjenčao. Dogodilo se to negdje u Meksiku na 15-minutnoj ceremoniji, bez prisustva obitelji i prijatelja. Vjenčanje su ponovili nešto kasnije ponovili i u Pasadeni, dakako pred kamerama.

Prije mjesec dana par je i 'službeno' počeo živjeti odvojeno, a iako je zainteresirana javnost mislila da se radi o još jednom marketinškom triku, Spencer Pratt je tvrdio suprotno: 'Naš razlaz nije trik. Volimo se, ali ja sam željan slave, a Heidi to nikako ne odgovara. Za mene ne postoji loša reklama i pristajem na svaku vrstu medijske promocije. Nema nikakve šanse da moja ljubav prema slavi i njezina želja za mirnijim životom ikad budu uspješno usklađeni.' U razlogu za (navodni) razvod, Heidi Montag navela je 'nepomirljive razlike'.

>> FOTO: Heidi Montag pokazala rezultat 10 plastičnih operacija

Umjesto zaključka, upozorenje: djeco, nemojte se ugledati na ovo dvoje, drž'te se knjige!