Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marijan smatra kako Katarina nije ispunjavala nijedan kriterij za pobjedu, jer je 'po cijeli dan spavala, šminkala se i 'šepurila' po imanju'


Iako je srpsko imanje stavilo ključ u bravu i počastilo pobjednicu Katarinu Živković sa iznosom od 100 tisuća eura, čini se da show još nije gotov te se nastavlja u istom ritmu kako je bilo i za vrijeme trajanja realityja: optužbama, skandalima, a prijeti se i tužbom na sudu.

Vezani članci Slika nije dostupna Srpskog političara, stanara Farme bivša supruga optužuje za silovanje Slika nije dostupna Masovna svađa na srpskoj Farmi: Vendi dobila udarac u grudi

Tako je drugoplasirani srpski političar, Marjan Rističević javno iznio svoje sumnje u vezi regularnosti cijelog projekta, smatrajući kako je on trebao dobiti pobjedničku titulu i napao je tv kuću Pink. 'Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi, neka se prebroje glasovi, ponovo. Više nije bitno tko glasa, već tko broji, a ni to, već tko proglašava. Provjerite, Provjerite moje glasove i sve glasove, vidjet ćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam. Ja tražim da se provjeri', izjavio je vidno uzrujan političar te iznio podatak kako je jedan od njegovih glasača dobio povratni sms kako kandidat za kojeg glasa nije više na Farmi: 'Što kažete na to?', napadao je Rističević izravno u live kontakt programu dajući do znanja kako je bilo dosta neregularnosti u cijeloj priči.

>> VIDEO: Ekrem i Vendi pred kamerama demonstrirali seks na stolici

No ni od strane tv kuće mu nisu ostali dužni pa su, kako prenosi Kurir, čak zaprijetili tužbom za klevetu te izjavili kako će svoje tvrdnje morati dokazivati na sudu.

Čini se da se bura oko showa nastavlja, a ovo nije prvi put da se maše papirima za sudski poziv jer je srpska Farma obilovala raznim skandaloznim događanjima, a izgledno je da se takva atmosfera nastavlja čak i nakon njenog završetka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju