Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pedesetšestogodišnji glumac koji se proslavio ulogom instruktora plesa u nekadašnjem hit filmu 'Prljavi ples', a većina ga se još sjeća iz filma 'Duh' gdje je glumio uz kolegicu Demi Moore, započeo je početkom ove godine borbu sa zloćudnim tumorom. Makar su mu tada liječnici predviđali još maksimalno pet tjedana života, Swayze se pokazao kao ustrajni borac.


Nakon što je krajem siječnja ove godine saznao da ima tumor na gušterači, potom da se tumor proširio i na ostale organe, Patrick Swayze se podvrgnuo kemoterapijama kako bi uspio smanjiti tumor i zaustaviti širenje.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon Patricka Swayzeja i ženska zvijezda 'Prljavog plesa' bolesna Slika nije dostupna Udovica Patricka Swayzea šalje SMS poruke preminulom suprugu

Nakon prvih doza kemoterapija liječnici su ustanovili da mu se ne piše baš dobra budućnost, te su mu 'dali' još pet tjedana života. Patrick je tada izjavio da mu stanje nije baš najbolje, no da ga se još ne može otpisati tako lako..

Ovih dana Patrick Swayze puni skoro devet mjeseci života nakon što su mu liječnici predvidjeli još mjesec i pol dana. Mršaviji je desetak kilograma, još uvijek puši i radi po 12 sati na dan provodeći svoje vrijeme na setu filma 'Beast' čija radnja je bazirana na životu policajaca, kako prenosi britanski The Sun.

'Na poslu mi je u redu, zadovoljan sam, no kemoterpija mi je poput borbe na prvoj vatrenoj liniji fronta!', izjavljuje Swayze.