Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski portali donijeli su priču da su u nedjelju carinici na hrvatsko-srpskoj granici voditeljici 'maznuli gaće'. 'U mojim koferima ništa ne nedostaje, te tekstove pišu luđaci', rekla nam je Nikolina.


'Nakon višeminutnog zadržavanja prošla je policijsku provjeru i došla na carinu. Nekoliko carinika je skočilo na njezine torbe u namjeri da provjere šta to Nikolina nosi u Beograd. Voditeljica je ubrzo nastavila put prema Beogradu, ali po dolasku u srpsku prijestolnicu, nakon što je otvorila torbu, Nikolina je bila neugodno iznenađena shvativši da joj nedostaju omiljene tanga-gaćice. Jedan od carinika vjerovatno je iskoristio trenutak nepažnje i poslužio se tangama voditeljice 'Operacije Trijumf', navodi Kurir izjavu svojega izvora, a objavljena je i osobna potvrda Nikoline Pišek.

Vezani članci Slika nije dostupna Ima još jedna velika novost u životu Nikoline Pišek! Slika nije dostupna 'Koliko znam, nisam trudna!'

'To su sve luđaci, nitko mi ništa nije ukrao. To su valjda isti oni koji su nedavno napisali da sam se pristala fotografirati za srpski Playboy. Evo, sad demantiram obje informacije', rekla nam je uzrujana Nikolina Pišek, koja je u susjednoj zemlji stekla zavidnu popularnost otkad je postala voditeljica 'Operacije Trijumf'.