Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Patrick život izgubio zbog raka, umalo se to dogodilo i njegovoj vječnoj 'plesnoj partnerici'.


9. siječnja 2009. godine glumac, plesač i zvijezda legendarnog romantičnog filma 'Prljavi ples' Patrick Swayze završio je u bolnici zbog upale pluća nastale kemoterapijom zbog raka. Rak je metastazirao, a glumac borbu s bolešću izgubio 14. rujna iste godine u dobi od 57 godina. Jedna od onih koja je za njim najviše tugovala je glumica i njegova plesna partnerica u već spomenutom plesnom filmu. Jennifer 'Baby' Grey nedavno se susrela s najgorom viješću - i ona je oboljela od raka.

Vezani članci Slika nije dostupna Udovica Patricka Swayzea šalje SMS poruke preminulom suprugu Slika nije dostupna Patrick Swayze: Čovjek koji je proplesao kroz život

Prije početka showa 'Dancing With Stars', negdje početkom kolovoza ove godine, Jennifer se na liječničkom pregledu koji prolaze svi natjecatelji požalila na bol u vratu koja ju je mučila od 1988. godine, kada je doživjela prometnu nezgodu. Liječnici se je pregledali magnetskom rezonancijom i otkrili sumnjivu kvržicu na štitnjači. kasnije se uspostavilo da se radi o karcinomu, pa je kvržicu početkom rujna operativno uklonjena.

Srećom da je otkrivena u ranijoj fazi, pa je glumica uspjela izbjeći dodatne terapije. Nakon toga, glumici je ipak kirurški oslobođen ukliješteni vratni živac. Iako je zasad sve u redu, glumici su nakon nastupa u showu liječnici preporučili odmor i dodatne preglede kako se ne bi nešto zakompliciralo. Iako je imala sreće s ovom bolešću, nedavno joj je novim pregledom otkriveno kako joj je djelomično rastrgana tetiva u koljenu.

Prvi nastup u showu gotovo se poklopio s godišnjicom smrti Patricka Swayzeja, stoga je te večeri s partnerom Derekom Houghom, američkim koreografom i vrsnim plesačem, odabrala bečki valcer na pjesmu iz filma 'Prljavi ples', odajući mu na taj način počast. U priloženom videu možete pogledati kako su tekle pripreme za taj nastup i zašto se Jennifer uslijed svega rasplakala.

>> Patrick Swayze: Čovjek koji je proplesao kroz život