Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izuzetna hrvatska obiteljska serija za čiji je set sagrađeno cijelo selo i u kojoj je prvi put u Hrvatskoj gotovo polovica scena snimano u eksterijerima od 14. rujna na Novoj TV.


'Najbolje godine' je obiteljska dramska serija u čijem je središtu radnje gradska djevojka Lorena (Katarina Radivojević) koju na selo dovodi igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Nikolina Pišek: Ucijenila sam ih i zaprijetila da o meni lijepo pričaju! Slika nije dostupna FOTO: Ekipa Najboljih godina proslavila završetak snimanja

Kao i većina vršnjakinja iz urbane sredine Lorena se bori za karijeru i priznanje, ali i ljubav. Njezin život je grčevita borba dok igrom slučaja ne zaglavi u malom selu. Prisiljena ostati u novom okruženju dolazi u središte raznih sukoba, razmirica i nesporazuma.

Unatoč neprilikama, polako ali sigurno, Lorena će iznova osjetiti strast za životom, kako prema opojnom šarmu malog seoskog mjesta tako i prema mladom konjušaru Ranku. To će je navesti da propita vrijednosti gradskog života na koji je toliko navikla te prihvati realnost - njezin novi život od sada se događa na selu, a njena prava ljubav tuđi je zaručnik.