Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnja pjevačice grupe Denis & Denis, koja se na 'Farmi' Nove TV prometnula u glavnu kuharicu, po svemu sudeći priprema se za istu ulogu i u srpskoj verziji showa.


Iako je to još uvijek poslovna tajna, čini se da će Marina Perazić biti jedna od zvijezda 'Farme' koja 17. rujna kreće na TV Pinku. 'Big mama' nedavno završene 'Farme' na Novoj TV nije nam mogla decidirano reći je li to istina, no njezin kratki komentar dovoljan je da shvatimo da pjevačica kreće u novu televizijsku avanturu.

Vezani članci Slika nije dostupna Bivši suprug Marine Perazić bocom pogodio natjecatelja u reality showu Slika nije dostupna Rezultat dijete i napornih treninga: Marina Perazić je opet komad!

'Ne mogu o tome, žao mi je, morate me razumjeti. O svemu će se moći otvoreno govoriti za nekoliko dana', rekla nam je Marina Perazić, koja je i prije ulaska u hrvatsku inačicu 'Farme' bez uvijenja priznala da to radi samo zbog novca.

Tko će joj biti konkurencija na 'Farmi' TV Pinka i koliko će je srpski gledatelji 'gotiviti', tek ćemo vidjeti. U svakom slučaju, Marini Perazić se izgleda svidjelo boraviti u izolaciji pred kamerama, iako je prije nekoliko mjeseci proživjela neke teške trenutke i velike svađe s ukućanima.