Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon samo jedne noći provedene na najpoznatijem ranču u zemlji starleta Maja Morales odustala je od natjecanja i napustila Farmu.


Nakon samo 48 sati najpopularnije seosko imanje u zemlji napustila je kontroverzna starleta Maja Morales. Od daljnjeg natjecanja odustala je nakon što se uvjerila da je uistinu riječ o potpunoj izolaciji od vanjskog svijeta. No, ni mnoge radne oaveze i surovi životni uvjeti nisu joj bili po volji.

Vezani članci Slika nije dostupna Začinite vaše praznike sa seksi zečicama! Slika nije dostupna Zabranili prevrući spot Maje Morales!

'Nisam ja tip osobe koji može izdržat na istom mjestu dva dana, kužiš? Mislim da ne spadam u ovaj tip ljudi. To su sve školovani. Ja sam za njih dubidus. Ja prvi put čujem za neke riječi da postoje', čulo se od Maje u IN magazinu.

Nova uloga sluškinje, koju su joj farmeri dodijelili, također je pridonijela Majinoj odluci da odustane: 'Spavala sam na slami u štali, to nisam u životu. Žao mi je što još krave nisu bile tu da i njih malo sa Guccijem našpricam.'

Osim toploj kupki, Maja se po izlasku još nečemu, točnije, nekomu posebno veseli: 'Čekam Antu da dođe po mene. Ja se nadam da nije krepao ova dva dana bez mene jer mu je bilo teško.'

POSJETITE FARMU!