Obavijesti Pretražite Navigacija
Dr. Drew Pinsky:

'Jolie je još uvijek heroinska ovisnica i slijedi buran prekid s Pittom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihijatar i specijalist za liječenje ovisnosti dao je svoje mišljenje o slavnom paru.

Dr. Drew Pinsky je ovlašteni internist, specijalist u liječenju od ovisnosti i doktor na psihijatrijskom odjelu, a svoju edukaciju usmjerio je na komentiranje tekućih događaja slavnih i poznatih osoba pa je tako dugogodišnji domaćin raznih celebrity emisija i showova u kojima komentira holivudske ljubavne odnose, rehabilitacije i razne probleme s opijatima. Tako se sada osvrnuo na događanja u 2010. godini, a njegove komentare prenio je 'Huffington post'. Na meti su mu se našli Brangelina, Miley Cyrus, Tony Parker i Eva Longoria i mnogi drugi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eva i Tony čekaju bebu? Slika nije dostupna Tony vara Evu?

Za Brada Pitta i Angelinu Jolie predviđa jedan eksplozivan kraj njihove ljubavne priče, ali i daje svoje mišljenje gdje jasno objašnjava kako Angelina nije još izravnala račune sa svojom prošlošću: 'Ne postoji bivši ovisnik o heroinu kako Angelina tvrdi i ona zasigurno još uvijek ima problema s drogom. Ili se oporavlja od ovisnosti iako za to ne vidim nikakav dokaz. Tako da u njihovoj vezi s jedne strane postoji osoba koja je heroinski ovisnik, a s druge strane imamo osobu koja poprilično tvrdo i hladno gleda na tuđe emocije kao što je bio slučaj s Jennifer Aniston. Kada spojite te dvije ličnosti dobit ćete jednu destruktivnu situaciju. Dakle, oni se cijelo vrijeme zavaravaju da im je dobro zajedno i to će rezultirati totalnom eksplozijom prilikom prekida, a način na koji će se rastati definitivno će prerasti u jedan fenomen', kaže dr. Drew.

Za Tonyja Parkera i Evu Longoriju jasno je dao do znanja da bi krivica za raspad braka trebala biti njegov teret: 'Taj lik želi biti u braku…i ponaša se onako?!', no nije poštedio ni njegovu ljepšu polovicu prozivajući je jer nije uvidjela kakva je on osoba ustvari. 'On je ovisnik o seksu, a ona o ljubavi i takav spoj zapravo nije rijedak. Ovisnici o ljubavi su često napuštane osobe koje imaju tendenciju idealiziranja ljudi. Skloni su toj jednoj patološkoj romantici, a osobe koje često idealiziraju su baš one koje će ih opet napustiti', rekao je svoju teoriju dr. Drew.

Za Miley Cyrus nalazi opravdanje u lošoj obiteljskoj slici kakvu su konstruirali njeni roditelji: 'Možete li uopće zamisliti koliko je njoj teško? Njena mama je upravo imala ljubavnu aferu. Roditelji joj se rastaju…Nije joj lako i to se vidi po znakovima psihičkih problema kakve pokazuje, a to ni ne čudi za jednog tinejdžera i na to ima potpuno pravo', zaključuje dr. Drew.

Ujedno je dao i objašnjenje zašto ljudi imaju toliko interesa za nevolje holivudskih zvijezda: 'Ljude zanimaju prvenstveno dramatiče situacije jer ona rezultira nerazumnim reakcijama. Tako je i s razvodima. Oni su bolni, a ljudska pozornost usmjerena je najviše na ljudsku patnju', objašnjava dr. Drew.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene