Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zrinka Cvitešić je zasigurno jedna od najozbiljnijih kandidata, koja je jednom nogom već zakoračila prema inozemnom uspjehu.


Čini se da je bosanskohercegovački film ' Na putu' bio pun pogodak za našu slavnu glumicu obzirom da joj je upravo on donio već četiri priznanja, a stiglo je i peto sa Priština International Festivala. To uopće ne čudi obzirom na iznimno glumačko ostvarenje koje je Zrinka prezentirala u filmu, ali je glumica otkrila da dobar recept ne leži samo u njenom radu.

Vezani članci Slika nije dostupna Zrinka Cvitešić ne ostavlja na miru obitelj Rupčić? Slika nije dostupna Zrinka Cvitešić prvi put u javnosti od prekida s Rupčićem

Tako je na nedavno održanom Alexandria Film Festivalu ,gdje je također preuzela nagradu za najbolju glumicu i to u prilično jakoj konkurenciji, rekla kako je ljubav ipak najveća inspiracija za rad i na taj način otkrila čarobnu kombinaciju svog uspjeha: ' Ta je nagrada za Hrvoja jer je u moj život ušao u trenutku kad sam se počela pripremati za ulogu i dao mi inspiraciju koju sam čekala cijeli život', prenosi Večernji list. Naravno, aludirala je na Hrvoju Rupčića, bivšeg muža Tine Rupčić, s kojim je već dulje u vezi

Ono što joj je posjet Egiptu na navedenom festivalu učinio još više posebnim, bio je susret s Omarom Sharifom, poznatim iz filma “Dr. Živago o čijim je ljubavnim pričama Zrinka odmalena sanjala, a s Hrvojem se uvjerila da mogu postati stvarnost. Uzbuđenje oko susreta s Omarom izrazila je obrativši mu se izravno pri preuzimanju nagrade : 'Popela sam se na scenu, poklonila mu se, čvrsto ga zagrlila i rekla: Gospodine, čast mi je i velika Vam hvala!', ispričala je Zrinka.

>> Zrinki Cvitešić nagrada za najbolju glumicu

Čini se da je 2010. godina sretna godina za glumicu i na poslovnom i na privatnom planu, iako nije sve došlo slučajno. Iza filma ipak stoji mukotrpan rad, a nagrade samo dolaze. U svakom slučaju, opravdano.