Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Farrah Fawcett i njeni najbliži snimili su dokumentarac o njenoj borbi protiv zloćudne bolesti koja ju je prikovala za bolnički krevet. Isti će se sutra premijerno prikazati na američkoj televiziji NBC.


Scene osobnog karaktera glumičine agonije zabilježene su kamerom. Dokumentarni film o liječenju raka crijeva američke glumice Farrah Fawcett u posljednjih 18 mjeseci bit će prikazan na američkoj TV postaji NBC. Sama Farrahi zjavljuje kako joj je montiranje filma iz bolničkog kreveta dalo snage i optimizma. Šezdeset dvogodišnja glumica započela je sa snimanjem dokumentarnog filma u siječnju prošle godine kad joj se rak crijeva vratio, pošto je već jednom bila završila s terapijom.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Otac mi je dao kokain kad mi je bilo 11 godina' Slika nije dostupna Umrla Farrah Fawcet

>> Farrah Fawcett primila bolesničko pomazanje

Film 'Farrahina priča' prikazan je na poluprivatnoj promociji u srijedu navečer uoči nacionalne premijere na NBC-u. Devedesetminutni film, u kojem je pripovjedačica sama Farrah, prikazuje uspone i padove tijekom glumičina liječenja.

Sadašnje zdravstveno stanje joj je pogoršano. Farrah se ne može ustati iz kreveta, a također je izgubila svu kosu (ono što je ostalo od nje je obrijala). Njezin dugogodišnji partner Ryan O’Neal govori o glumičinoj hrabrosti i konstantnoj vjeri u pobjedu nad bolešću. Osvrnuo se i na period kad Farrah nije imala bolest i na njezin životni optimizam. Po pitanju snimanja dokumentarca O’Niel je izjavio kako se Farrah nije libila biti pred kamerom i u svojim najgorim trenucima. ‘Nije ni obraćala pažnju na takve stvari. Ona je na filmu od svoje 19. ili 20. godine, za nju je to prirodno stanje, čak i kad je teško bolesna.’, izjavio je glumac.

Ryan je progovorio i o trenutku kad je prvi put saznao za bolest: ‘Šetao sam s njom i našim sinom Redmondom po plaži. Nisam mogao vjerovati da je to istina jer je i tada izgledala zdravo, kao što je na kraju krajeva uvijek i izgledala. Redmond mi je tada rekao da moram vjerovati u to kako će ozdraviti.’

Glumca također boli činjenica što je Redmond u zatvoru zbog posjedovanja narkotika i što ne može biti blizu umiruće majke, a  nije mogao odagnati crne misli kako će Farrah prije umrijeti nego što je sin vidi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju