Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovotjedni Red Carpet donosi još jedan iscrpni izvještaj sa Sundance film festivala. Gledatelji ove nedjelje imaju priliku vidjeti tko se sve još zatekao na najvećem američkom festivalu nezavisnog filma, te što je sve Ivana Nanut pitala poznatog glumca Billa Murraya.


U Park Cityju novinarka Red Carpeta razgovarala je i s Adrianom Grenieromtokio, hotel, redateljem dokumentarnog filma 'Teenage Paparazzo'. Mladom redatelju i glumcu Adrianu Grenieru ovo je drugi dokumentarac, a predstavio ga je upravo na Sundanceu. O čemu su sve Grenier i Ivana razgovarali gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje u showbizz magazinu.

Vezani članci Ne smiruje se situacija na Šri Lanki (Screenshot: Reuters) Još jedna eksplozija odjeknula na Šri Lanki, broj mrtvih se popeo na 290 Eksplozije u crkvama u Šri Lanki (Foto: AFP) Sedmero ljudi uhićeno zbog terorističkih napada na Šri Lanki, u smrtonosnim eksplozijama stradalo više od 200 ljudi

Svjetlana Matić iz dalekog Hong Konga u Red Carpet donosi dozu novosti iz svijeta mode s tamošnjeg Fashion weeka, a Fani Stipković gledatelje odvodi na reviju u Milano gdje je razgovarala s Billom Kaulitzom, članom sve popularnije skupine Tokio hotel.

Naime, Bill je ondje bio u voditeljskoj ulozi, a s Fani je razgovarao o velikoj popularnosti svog benda o čemu se i sama novinarka Red Carpeta osvjedočila slušajući vrištanje njihovih obožavateljica. Kako to da su tako mladi postali toliko poznati, kako se nosi sa slavom te što misli o svom dolasku u Hrvatsku u ožujku ove godine, samo su neke od tema o kojima je Bill pričao s Fani Stipković.

Ne propustite Red Carpet na Novoj TV ove nedjelje 7. veljače!