Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putem Dnevnika.hr-a imate priliku ekskluzivno pogledati prvih 20 minuta dugo očekivane serije!


Izuzetna hrvatska obiteljska serija za čiji je set sagrađeno cijelo selo i u kojoj je prvi put u Hrvatskoj gotovo polovica scena snimano u eksterijerima od 14. rujna na Novoj TV, a samo putem Dnevnik.hr-a već danas imate jedinstvenu priliku pogledati prvih 20 minuta ovog dugo očekivanog serijala!

Ovdje kliknite i pogledajte prvu epizodu serije 'Najbolje godine'!

Vezani članci Slika nije dostupna Ksenija Pajić - pojačanje ‘Najboljih godina’ Slika nije dostupna Proslava zadnje klape Najboljih godina

'Najbolje godine' je obiteljska dramska serija u čijem je središtu radnje gradska djevojka Lorena (Katarina Radivojević) koju na selo dovodi igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti.

Kao i većina vršnjakinja iz urbane sredine Lorena se bori za karijeru i priznanje, ali i ljubav. Njezin život je grčevita borba dok igrom slučaja ne zaglavi u malom selu. Prisiljena ostati u novom okruženju dolazi u središte raznih sukoba, razmirica i nesporazuma.

Unatoč neprilikama, polako ali sigurno, Lorena će iznova osjetiti strast za životom, kako prema opojnom šarmu malog seoskog mjesta tako i prema mladom konjušaru Ranku. To će je navesti da propita vrijednosti gradskog života na koji je toliko navikla te prihvati realnost - njezin novi život od sada se događa na selu, a njena prava ljubav tuđi je zaručnik.