Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jesenski talent show Nove TV pred početak audicija otkriva i članove svog žirija. Dubravko Merlić prvi je član koji će sjesti na stolicu tročlanog ocjenjivačkog tima Supertalenta.


Nagrađivani novinar, urednik i producent preuzet će važnu ulogu u talent showu Nove TV i na audicijama ocjenjivati četiristo odabranih kandidata od ukupno 1.200 prijavljenih. Uz voditelje, žiri Supertalenta ima ključnu ulogu u showu, budući da jednim pritiskom na gumb do polufinalnih emisija može odlučiti tko od talenata prolazi u daljnji krug natjecanja. Nakon toga preuzima komentatorsku ulogu, jer o ulasku kandidata u finale i superfinale odlučuju tada gledatelji.

Vezani članci Slika nije dostupna Dubravko Merlić: Namučili smo se u odabiru 50 polufinalista Slika nije dostupna Dubravko Merlić: 'Volim Ninu kad je u jazzy izdanju'

Dubravko Merlić dugogodišnji je novinar, urednik i voditelj kojeg je 1995. HND proglasio Novinarom godine. Osnivač je i direktor nezavisne produkcijske tvrtke Castor Multimedia i autor hvaljenih televizijskih formata poput 'Kontraplana' i 'Piramide' za koju je i nagrađen prestižnom nagradom 'Rose d'Or'. U svojoj istaknutoj karijeri Merlić je radio i kao direktor korporativnih komunikacija u poznatoj farmaceutskoj tvrtki te objavio 'Slika na sliku', knjigu naslovljenu prema istoimenoj informativnoj emisiji koju je niz godina uređivao i vodio. Od ove jeseni gledatelji Nove TV mogu ga gledati kao člana žirija svjetski popularnog showa 'Supertalent'.

>> Audicija počinje - Budite dio Supertalenta!

'Temelj moje poslovne filozofije je interes za sva područja televizijske proizvodnje, što se moglo i dosad vidjeti u kreiranju raznih formata kojima sam autor. Vjerujem da će gledateljima biti zanimljivo i intrigantno moje sudjelovanje u 'Supertalentu”. Pokušat ću tom prestižnom svjetskom formatu dati svoj osobni pečat, a prema kandidatima ću biti, kako se to voli kazati, strog i pravedan. Osobno – jako se veselim tom poslu!'' – izjavio je Dubravko Merlić koji će ocjenjivati kandidate već 8. kolovoza na prvoj audiciji u Splitu.