Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gost današnjeg videochata Face 2 Face bio je 'strog, ali pravedan' član žirija Supertalenta...


Dubravku je bilo upućeno pitanje koja mu je najdraža pjesma Nine Badrić, izuzetno cijenjene hrvatske pjevačice i njegove kolegice u žiriju showa 'Supertalent', na što se našao zatečen i odgovorio: 'Ova je dobra! Baš sam zatečen! Tko je postavio to pitanje? Balkanboy, hm...'

Bruka Dubravka Merlića

Vezani članci Slika nije dostupna Iako najstroži, Dubravko Merlić nije krio oduševljenje Slika nije dostupna Supertalent: Debeli orijentalni plesači nasmijali do suza

'Ne znam po imenima njezine pjesme. Jao, eto, zatekao me gledatelj s pitanjem, stvarno ne znam njezine pjesme po imenima. Inače, Nina je fantastična pjevačica koja je posebno dobra kad pjeva jazz ili neke ozbiljnije vanjske standarde', rekao je Merlić vidno na mukama što se ne može sjetiti naziva niti jedne Ninine pjesme. Uslijedilo je pitanje što bi radio na pustom otoku da se zatekne upravo s Ninom, na što je ispalio: 'Naučio bih sve njezine pjesme'.

Najviše pitanja Dubravku Merliću bila su postavljena vezano za sve popularniji show 'Supertalent'. Dubravko je već stekao status najstrožeg člana žirija, međutim, on kaže kako je u svojoj strogosti 'vrlo pravedan'.

Kaže, 'još će biti stroži'

'Svoje kriterije ću još više postrožiti. Tražit ću puno više. A nama kao žiriju je prezabavno. Dakle, naš radni dan izgleda ovako - sjedamo na stolac u podne i tamo smo sve do 22 sata, kada se izreda nekoliko desetaka kandidata. Imamo pauzu dok se pripremaju novi izvođači i tada se ludo zabavljamo. Nina je super a s Enisom nikada nije dosadno. Štoviše, mislim da u odnosu na britanski 'Supertalent' imamo dimenziju i komunikaciju na višem nivou'.

Natjecatelj Matej Ravlija je rasplakao Ninu, dok 'tvrdog' Merlića nije rasplakao nitko. Jedan od chatera se pitao kako to: 'Bilo je nekoliko točaka koje me nisu rasplakale, ali su me dirnule. Uspješnom izvedbom smatram onu koja me emotivno dirne, kada me prođu trnci ili mi se zasuzi oko. Oduševila me desetogodišnja Antonija Dora Pleško koja je izvela Lizu Minelli, a koja, kako doznajem, za sljedeći nastup priprema nešto od Tine Turner. Kad sam je čuo mislio sam da pjeva na playback i teško mi je bilo povjerovati da je to stvarno ona otpjevala. Naprosto ne mogu usporediti Mateja Ravliju i Antoniju Doru Pleško'.

Merla, što mislite o Thompsonu?

Osim o showu 'Supertalent', posjetitelji chata 'Face 2 Face' Dubravku su postavili i nekoliko pitanja iz privatnog života, primjerice što smatra svojim talentom, koji mu je bio prvi javni nastup, što radi u slobodno vrijeme, koga vidi u predsjedničkoj fotelji nakon isteka mandata Stjepanu Mesiću ili kako komentira glazbu i pojavu Marka Perkovića Thompsona. Odgovore na sva (provokativna) pitanja možete pogledati u našim video isječcima i naravno u snimci cjelokupnog chata.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju