Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Moderan način života ljudima ostavlja vrlo malo vremena za sebe, a tu nastaju frustracije koje često kulminiraju agresijom. Provjerite što o tome misle zvijezde i tko se od njih služi udarcima kako bi riješio svoje probleme


Bivša misica Maja Cvjetković smatra kako je umiljata i za sebe nikada ne bi rekla da je agresivna, no često 'reagira na prvu'. U obuzdavanju divljih nagona najviše joj pomažu duge šetnje s psom.

Vezani članci Kćeri slavnih Možete li pogoditi tko su slavni roditelji ovih ljepotica? Čini se da su neke pokupile svu ljepotu od mama Dvojnici (Foto: Instagram/same.de.la.same) - 10 Nevjerojatno koliko sliče zvijezdama, možete li uopće prepoznati ''original''?

Posvuduša Alex nema problema s agresivnošću, no priznaje kako je jako temperamentna. Ipak, svu energiju iscrpi dnevnim aktivnostima pa često pada s nogu od umora i uopće nema vremena biti agresivna.

Za agresiju je gotovo uvijek kriva ona kap koja prelije čašu. Ponekad nas netko toliko izbaci iz takta da poželimo biti agresivni, no prave dame si takve stvari ne dopuštaju.

'Najčešće me razljute novinari, a bilo je i situacija u životu kada sam poželjela nekom opaliti šamar', tvrdi Vlatka Pokos.

Nakon burnog razvoda od Dikana Radeljaka Vlatka je pronašla način da oprašta ljudima. 'Život je prekratak da bi bila ljuta na nekoga'  zaključila je pjevačica i voditeljica.

Ipak najnovija istraživanja su pokazala kako agresiji sve češće pribjegnu žene i to one mlađe. S tim se slaže i Mario Mlinarić koji tvrde kako ga iznenađuje koliko pripadnice ljepšeg spola mogu biti agresivne.

Stipe Drviš priznao je kako će na agresiju odgovoriti agresijom, ali tek nakon upozorenja, a Mlinarić je jasno dao do znanja: Tko traži šamar taj ga i dobije!'

Gordan Kožulj naglašava kako su sport i fizička aktivnost najbolji lijekovi za takvo ponašanje.