Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica i poduzetnik trenutačno borave u švicarskim Alpama otkuda domaćim medijima plasiraju informacije kako se provode.


'Ne sjećam se da li sam ikada u životu bila ovako voljena.. pažena i mažena.. Tako sretna, slatka, zanesena.. tako Žena! Osluškujem pjesmu povjetarca, zaljubljeni, tihi šum jesenje crvenog lišća i promatram vrhunce Alpa i pahuljasto Nebo kako se gurkaju i grickaju na SvijetloPlavom Obzorju.. Ljube se, grle.. Može im i biti...', nastavlja lijepa glumica na Facebook profilu pisati o romantičnom druženju s 39 godina starijim Josipom Radeljakom.

Vezani članci Slika nije dostupna Radeljak izgubio: Mora srušiti penthouse na Cvjetnom Slika nije dostupna Sapunica desetljeća: Prije točno četiri godine vjenčali se Vlatka i Dikan

Par se nedavno zaputio u švicarske Alpe, mjestu otkuda stižu njezini blog postovi i statusi kojima svima želi dati do znanja koliko silno uživa u Dikanovoj pažnji i idili planinskih vrhova.

Tko zaljubljen misli na statuse?!

Pa kako Dolores samo stigne na Facebook pored Dikana i tolike romantike i ljepote? Kako se samo laptop uspio ugurati između zaljubljenih golupčića i 'pahuljastog Neba'? Otkud uopće volja da se računalo nosi na vrh planine ili se možda piskara iza četiri zida planinske kućice, ali ako je tako kako se onda vidi 'SvijetloPlavi obzor'?

'Josip ja uživamo u čarobno ljupkoj atmosferi, mirisima, bojama, okusima i nepreglednim zeleno-plavim vidicima Crans-Montane, mjesta u srcu švicarskih Alpa. Bože, mogla bih zauvijek ovako', prethodno je napisala Lambaša i jednom svom 'Facebook friendu' nadodala: 'Tomice, meni se uopće ne vraća u tu ludu zemlju (Hrvatska) - da vidiš ovdje ljudi, kulture, načina, ophođenja, svi sretni, nasmijani, u trajnoj sam ekstaziii!!!'

Tko tu koga mulja?!

'Dikolores' očigledno statusima na interaktivnom siteu silno žele odati dojam kako su beskrajno sretni i zaljubljeni. Vlatka Pokos je to nasrtljivo izgovarala u kameru, a Dolores se više drži crnog na papiru.

No, zašto bi netko u sedmom nebu uopće mislio na išta drugo doli onoga koga ljubi i odvajao vrijeme na obavještavanje javnosti o tome što se događa na 'romantičnom putovanju koje izaziva trajnu ekstazu', osim ako to možda uopće nije istina.