Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednja emisija magazina 'Provjereno' u ovoj godini uređena je u pravom predbožićnom raspoloženju.


Ekipa informativnog magazina prati akciju roditelja i nastavnika u Ivanić Gradu koji kolektivnim naporima u svojoj školi organiziraju priredbu prema uzoru na popularan show 'Supertalent'. Tom akcijom ovi dobri ljudi skupljaju pomoć za nezaposlenu samohranu majku koja samostalno odgaja troje djece. Osim ove teme u magazinu 'Provjereno' gledatelji imaju priliku saznati što si djeca u jednom dječjem vrtiću žele za Božić. Koje su najskrivenije želje najmlađih provjerit će ekipa informativnog magazina koja je organizirala direktnu liniju s Djedom Mrazom i zabilježila njihova obraćanja.

Vezani članci Smrt dvogodišnje djevojčice zgrozila je Hrvatsku Provjereno istražuje slučaj koji je zgrozio Hrvatsku: Ima li onih koji su mogli spriječiti kobni ishod, što kažu stručnjaci? Provjereno: Živi zid ih iskoristio i odbacio - 6 Bivši članovi Živog zida: "Stranka nas je iskoristila i odbacila. A sad nam zbog njih prijete ovrhe". Tajnik stranke uzvraća: "To su cvilidrete i mentalni balavci"

Na izlasku iz godine koja će biti upamćena po lošim vijestima, krizama i nesrećama, ekipa 'Provjerenog' promotrit će 2009. godinu s vedrije strane. Gledatelji će tako imati priliku prisjetiti se najboljih vijesti koje su obilježile proteklu godinu.

Provjereno pogledajte u četvrtak 17. prosinca u 21 sat.