Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najrasplesaniji grad u svijetu proteklih je dana svakako bio Poreč. Svjetsko natjecanje Dancestar okupilo je preko 3000 plesača amatera iz 25 država. Za svoje su se nagrade izborili i brojni domaći plesači.


Ukoliko ste proteklih pet dana proveli u dvorani Žatika u Poreču i pogledali svih 350 plesnih točaka svjetskog natjecanja Dancestar, zaslužujete posebno priznanje 'ljubitelj plesa bez konkurencije'. No za sve vas koji ste to preskočili, IN magazin donio je kratki sažetak.

Vezani članci Predmeti kojima je 77-godišnjak oštećivao vozila sa registarskim oznakama Republike Srbije - 2 Muškarac uništavao vozila sa srpskim registracijama i ostavljao prijeteće poruke: "Treba vam zabraniti ulazak u RH na 500 godina" Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U Poreču priveden 83-godišnji Nijemac, snimao je djecu bez odjeće u kampu

Hrvatske su boje na natjecanju branile brojne domaće plesne grupe, a već tradicionalno među najboljima u svijetu, našle su se i Riječanke iz plesne grupe Flame. 'Osvojile smo pet prvih mjesta, tri druga, a osim toga i jednu posebnu nagradu ', izjavila je Maja Kereš, plesačica grupe Flame.