Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ususret Božiću, u petak 18. prosinca gledatelji će u velikom spektakularnom finalu saznati tko je prvi hrvatski 'Supertalent', a ništa manje zabavan neće biti niti blagdanski tjedan za koji Nova TV priprema prigodan i bogat program.


Na Badnjak u specijalnom izdanju glazbenog kviza 'Ne zaboravi stihove' vidjet ćemo veličanstveni nastup četiri dive. Pjevačice sa zavidnim glasovnim mogućnostima uljepšat će poslijepodne 24. prosinca. Nina Badrić, Vanna te sestre Marija i Ivana Husar, otpjevat će božićne pjesme u svojoj interpretaciji. Prisjetit ćemo se humanitarnog izdanja kviza u kojemu je i voditelj Igor Mešin pokazao svoj pjevački talent. Osim specijala glazbenog kviza na sam Badnjak na Novoj TV gledatelji će imati priliku pogledati i posebno izdanje IN magazina.

Vezani članci Božićni albumi (Foto: Twitter) Naslovnice božićnih albuma mogu biti pomalo jezive, uvjerite se sami Božićne katastrofe (Foto: thechive.com) Male i velike nezgode nisu im uspjele pokvariti božićno raspoloženje

Prigodne reportaže i prilagođene redovne rubrike IN magazina donose pregled najzanimljivijih događanja i razgovore u pravoj blagdanskoj atmosferi. Najgledanija hrvatska obiteljska serija 'Najbolje godine' u badnje predvečerje donosi zanimljive obrate. Naime, najmirnije noći u godini u malenom će se selu događati uzbudljive stvari. S obzirom da je sve u blagdanskom ugođaju, vidjet ćemo kako se stanovnici Dragošja pripremaju za Badnjak, no dogodit će se i nešto što će dodatno zahuktati atmosferu u pitoresknom seocetu.

Blagdanskom programu prethodit će i završno sučeljavanje predsjedničkih kandidata u specijalnoj izbornoj emisiji 'Predsjednička utrka' u srijedu 23. prosinca, a u nedjelju će Nova TV redovito izvještavati o tijeku izborne utrke te donijeti i prve neslužbene rezultate izbora. Za predsjedničke izbore Nova TV je pripremila najsadržajniji izborni TV projekt kojeg vodi ugledni politički novinar Mislav Bago. Uz informativni blok o izborima u Dnevniku Nove TV emitirat će se tri specijalne emisije 'Predsjednička utrka' 10., 17. i 23. prosinca u kojima Nova TV uvodi tehničke i sadržajne novosti. Prvi put u Hrvatskoj pratit ćemo reakcije javnosti na kandidate na način na koji to rade mediji naprednih zapadnih demokracija. Završno sučeljavanje u kojemu će predsjednički kandidati dati svoje posljednje poruke glasačima na rasporedu je 23. prosinca u 22 sata. Svoj zadnji intervju u predsjedničkom mandatu Stjepan Mesić imat će na Novoj TV.

PRIGODNI FILMSKI NASLOVI

Na Badnje jutro Nova TV je za najmlađe pripremila dugometražni crtani film 'Asterix Gal', te drugi nastavak obiteljske komedije 'Stuart Mali'. Cijela obitelj ima priliku opustiti se u blagdanskom okruženju uz 'Kremenkove u Viva Las Vegasu', te komediju 'Božićni duh' iz 2007. godine sa Shanon Doherty u glavnoj ulozi. 'Redovnice nastupaju', 'Ja, špijun', 'Najluđi Božić' i 'Sve što želim za Božić' samo su neki od prigodnih filmskih naslova koji će se naći u programu Nove TV na Badnjak. Na sam Božić Nova TV prikazat će film zanimljivog naslova 'Kako preskočiti Božić', komediju iz 2004. godine s Timom Allenom i Jamie Lee Curtis u glavnim ulogama.

Također božićnu večer upotpunit će i 'Blizanci' Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito, te obiteljska drama 'Izgubljeni praznici'. Osim zvučnih i već svima dragih i poznatih filmskih naslova Nova TV je za prosinac pripremila i nekoliko televizijskih premijera poput obiteljskih filmova novije produkcije - 'Božićno okupljanje', 'Grad Djeda Mraza' i 'Božićno darivanje' iz 2008. godine. Gledatelji prvi put imaju priliku na televiziji pogledati i film 'Sve za lovu', triler s Alom Pacinom i Matthewom McConaugheyjem u glavnim ulogama.
U prosincu Nova TV donosi i sve filmske nastavke akcijske komedije 'Povratak u budućnost' kao i Karate Kid 1, 2 i 3.

Uz bogati prigodni program ovih blagdana Nova TV svojim gledateljima daruje i novi vizualni identitet. Novo ruho na Novoj TV uključuje četiri nova promotivna jingla nazvana Power, Santa, Family i Frost te novi grafički paket u zimskom ugođaju. Blagdanski identitet nastavlja se na originalni kreativni koncept Nove TV koji je radio RedBee Media dok su kreativna rješenja novih identiteta razvijena u suradnji Nove TV i ProTV-a. Na dvodnevnom snimanju sudjelovalo je oko 100 ljudi, a za produkciju je zaslužan DominoPro, produkcijska tvrtka koja izrađuje reklamne spotove i jinglove za poznate svjetske TV kuće i klijente. Režiju i fotografiju potpisuje izraelski redatelj Emanuel Kadosh, poznat po radu na filmovima 'Izgubljeni grad', 'Madigliani' i dr. U posebnoj tehnici koja kombinira računalnu animaciju s fotografijom rađena je postprodukcija u tvtrki MediaPro Magic kako bi se u potpunosti dočaralo toplo blagdansko ozračje.