Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suzana Štimac, bivša supruga Igora Štimca, ponovno ljubi. Samo devet mjeseci od razvoda Suzanino srce zarobio je nekadašnji košarkaši reprezentativac, Damir Milačić. Iako je poznato da je i Igor Štimac u novoj ljubavnoj vezi, vjerujemo da mu nije bilo svejedno otvoriti današnje novine.


'Suzana je već 8 mjeseci u vezi, dakle, to se znalo. Nismo ih uspjeli snimiti zajedno, pa smo snimili njega kako izlazi iz njezine kuće na Bačvicama u kojoj je nekad živjela s Igorom, a sad živi sama s troje djece', rekla nam je glavna urednica magazina Extra, Jelena Badovinac.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Nevolje u raju zbog trudnoće: Dosad su im cvale ruže, ali tenzije su iz dana u dan sve veće? Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Ostavljaju dojam skladnog para unatoč razlici od 15 godina, no stalno prekidaju pa se mire

Budući da su Suzaninu novu ljubav paparazzi ulovili kako izlazi iz njezine obiteljske kuće, mediji su počeli nagađati i o njezinoj trudnoći. Više u prilogu IN magazina!