Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj intimnog druženja

Završila ljubavna drama potpredsjednika talijanske Vlade: ''Neće mi nedostajati ono što smo dali jedno drugome''

Matteo Salvini (Foto: AFP)
Matteo Salvini (Foto: AFP) Foto: Afp
Ljubavna sapunica talijanskog ministra unutarnjih poslova Mattea Salvijina (45) završila je fotografijom na kojoj se vidi kako se u krevetu mazi sa svojom djevojkom, televizijskom zvijezdom Elicom Isodardi (35).

Živopisni talijanski ministar danima je zabavljao javnost svojim ljubavnim jadima kojima je izgleda došao kraj. Potvrdu o završetku njihove trogodišnje veze objavila je njegova djevojka Elisa Isodardi na svom Instagramu fotografijom na kojoj se njih dvoje vide u krevetu.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Slika nije dostupna Ovo je boljelo Otresla ga je kao toplomjer: Dečko dobio odbijenicu ispred cijele države

Ništa manje zanimljiva od borbe za državni proračun 2019., kojeg tamošnja vlada vodi s Europskom komisijom, talijanskoj javnosti nije bila ljubavna drama kroz koju je prolazio njihov potpredsjednik vlade i ministra unutarnjih poslova, euroskeptik Matteo Salvini.

''Neće mi nedostajati ono što smo dali jedno drugome, nego ono što smo još jedno drugome mogli dati. S velikim poštovanjem prema pravoj ljubavi koja je bila. Hvala Matteo'', napisala je Isodardi uz objavljenu fotografiju.

Od kad su u vezi, Matteo i Isodardi bili su često na naslovnicama talijanskih časopisa, ali velikoj ljubavi došao je kraj.

Podsjetimo, Salvini javnost posljednjih dana nije zabavljao samo ljubavnim jadima nego i kontroverznim ponašanjem s poplavljenog područjana kojem je bilo i više žrtava. On je objavio selfie na kojem se smije dok posjećuje Bellunu.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene